• Webdesign

  U wilt gevonden worden op het internet. U wilt uw klanten informeren over uw bedrijf. Zinnit maakt voor u de website die past bij uw bedrijf. Voor uw doelgroep ontwerpen we een functioneel en eigentijds design.

  zinnit webdesign
 • Webshop

  Meer en meer worden aankopen via het internet gedaan. Heeft u een webshop die aangepast moet worden, of wilt u een nieuwe webshop starten? Zinnit kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden.

 • Domeinnaam & Hosting

  Wanneer u een website heeft of wilt laten bouwen heeft u hiervoor een domeinnaam en ruimte om uw website te hosten nodig. Wij verzorgen ook de domeinregistratie en hosting voor u.

  Ook kunnen we uw bestaande website eenvoudig verhuizen.

 • Social Media

  Zinnit kan u helpen met het maken van uw pagina's en accounts voor social media, zoals Twitter, LinkedIn en Facebook. Samen kijken we welk medium nuttig is voor u en leert u hoe u het medium goed kunt gebruiken.

  Social media kan ook geïntegreerd worden in uw website, zodat bezoekers van uw website meteen uw laatste berichten kunnen bekijken.

 • Onderhoud

  De web wereld is dynamisch. Ontwikkelingen gaan snel. U bent nog wel tevreden over uw website, maar mist bepaalde functionaliteit.
  Zinnit heeft vaak eenvoudig inpasbare oplossingen voor u klaar liggen.

 • Make Over

  Ook het web is modegevoelig. Het was de afgelopen jaren een must om mooie schaduwlijntjes en knoppen met diepgang op de websites te tonen. Maar de nieuwste trend is "plat": weinig franje en een duidelijke, strakke vormgeving in heldere kleuren. Soms kan een kleine aanpassing in de layout uw website net weer even de juiste uitstraling geven.