Het bedrijf

Toegegeven, misleidend is het wel om over "wij" en "ons" te spreken. Want Zinnit Webdesign, dat ben "ik", Hannah van Veen. Al sinds 2005 ben ik eigenaar van het bedrijf Zinnit Webdesign. Mijn ervaring reikt nog veel verder. Al ruim twee decennia ben ik actief in de ICT en ik heb mij beziggehouden met allerlei projecten, van klein tot zeer complex, zowel nationaal als internationaal.
Naast deze schat aan ervaring ben ik een goed luisteraar. Ik kan mij goed inleven in wat u als klant wenst, en ben gedreven en betrokken bij de totstandkoming van de website en zal ook na afloop zorgen voor de juiste service.
Het lukt mij om de afstand tussen de techniek en uw bedrijf te verkleinen, waardoor u ook zelf actief mee kunt denken in het creëren van de website.

Wat vind ik belangrijk?

Ik vind het belangrijk dat u, als klant, uzelf herkent in uw website of webshop. Dat u het gevoel heeft dat uw bedrijf op een juiste manier gepresenteerd wordt op het internet.

Daarnaast vind ik het minstens zo belangrijk dat de website uw bedrijf dient. De website helpt u om gevonden te worden, om potentiële klanten te bereiken, en de website helpt u om klanten te informeren, producten te verkopen of diensten te promoten. Om de website actueel en fris te houden, kunt u met ZinnMS uw website eenvoudig aanpassen. Geen ingewikkelde structuren en handelingen, maar rechttoe, rechtaan, voor u op maat gemaakt, zodat u direct uw eigen bedrijf herkent. Met een paar klikken kunt u in een paar minuten tijd, uw laatste projecten en nieuwtjes delen op het web.